VvE Vastgoed Beheer De laatste jaren heeft Korteweg & Co zich gespecialiseerd in het beheer van VvE’s. Wij bieden verenigingen het volledige pakket van administratieve, financiële en technische ondersteuning.

Door goede contacten met de verschillende onderhoudsbedrijven kunnen er vaak zéér scherpe prijzen worden gerealiseerd voor de verschillende grote, maar ook kleine onderhoudswerkzaamheden. Vervolgens maken we een meerjarenplanning en laten we de afgesproken werkzaamheden uitvoeren, nadat de eigenaren daartoe gezamenlijk hebben besloten.

Mogelijke onderhoudsklachten kunnen tijdens kantooruren gemeld worden via telefoon of e-mail. Spoedeisende klachten kunnen zeven dagen in de week en 24 uur per dag bij Korteweg & Co worden gemeld.

Korteweg & Co zorgt er voor dat u naar behoren wordt begeleid en heeft kwaliteitszorg dan ook hoog in het vaandel staan. Voor een op maat gemaakte offerte verzoeken wij u telefonisch contact met ons op te nemen.

VvE informatie portal

In deze portal kunt u terecht voor uw informatie voorziening omtrent uw Vereniging van Eigenaren. Klik hier of op de knop hieronder om naar de log-on pagina te gaan van de portal.

 

Ga naar de portal

Vacatures

Wegens groei van ons kantoor zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s voor twee vacatures.

Neem voor meer informatie contact op via het contactformulier.


Contactformulier
vastgoedcert gecertificeerd
lid van vastgoed pro
TMI Taxatie Management Instituut
Funda
Branchevereniging VvE Beheerders

vastgoedcert gecertificeerd

Erkend lid vastgoed pro

taxatie management instituut

Funda

Branchevereniging VvE Beheerders
Go to top